Cautare

176 de rezultate pentru "balan alixandru" (2.61 secunde)
Comisia care a negociat protocolul de comasare cu UCS (ßerban Bubenek, Cornel Simion, Remus Opris, Lucian Balan) a fost mandatata sa discute cu orice alte formatiuni sau persoane care solicita negocieri in vederea comasarii cu PPCD.
Cornel Balan) Visele mele au de obicei multe detalii de decor. Am visat in culori, am visat in engleza, am visat ca zburam, am visat ca respiram sub apa, am visat ca faceam sex.
Dupa defilarea militarilor din tarile straine, va urma blocul de defilare al Fortelor Terestre, deschis de Detasamentul Batalionului 26 Infanterie Neagoe Basarab, din Brigada 2 Infanterie Rovine si urmat de un detasament de parasutisti din Batalionul 495 Infanterie Capitan Stefan Soverth, un detasament de vanatori de munte apartinand Batalionului 30 Vanatori de Munte-Dragoslavele din Brigada 2 Vanatori de Munte Sarmizegetusa, militari din Batalionul 280 Infanterie Mecanizata Capitan Valter Maracineanu, militari din cadrul Batalionului 812 Infanterie Bistrita, din Brigada 81 Mecanizata General Grigore Balan, militarii Batalionului 96 Geniu.
Pentru a nu inflama situatia, colonelul Ion Deheleanu, seful Militiei judetene, propune lui Radu Balan, prim-secretar al Comitetului Judetean de Partid Timis, sa opreasca actiunea de evacuare.
Avocatul PSD Alexandru Balan declara ca a solicitat ca instanta sa ia act de incetarea mandatelor retroactiv, adica de la data la care au depus declaratii de apartenenta politica in dublu exemplar, situatie in care, daca instanta da castig de cauza PSD, cei sapte nu mai erau consilieri si nu mai aveau drept de vot.
Corneliu Balan, directorul Aeroportului Kogalniceanu, a recunoscut ca nimeni nu avea voie sa se apropie de avioanele americane, considerate teritoriu american si tratate ca atare.
Decizia PN¥CD de a se abtine la votul care se va da pentru primirea PD ca membru asociat al PPE "este sinonima cu decizia de a nu vota impotriva primirii PD ca si membru asociat al PPE" si nu este un blam pentru democrati, a declarat recent vicepresedintele Lucian Balan.
Eugen Barbu, Corneliu-Vadim Tudor, Dan Zamfirescu, Ion Dodu Balan, Dinu Sararu, Adrian Paunescu, Ilie Badescu, Mihai Ungheanu, Nicolae-Dan Fruntelata, Arthur Silvestri si Ilie Purcaru.
"Noi am facut doua nominalizari care se refera la comisia de etica - Brujescu Daniel si comisia de cenzori - Viorel Balan.
Dupa ce cei doi vor decide cum trebuie actionat, vom sti daca trimitem sau nu oameni la Constanta", ne-a spus purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene PLD, Viorel Balan.
Tercu Mariana, Teodorovici Camelia Florina, Balan George si Andrei Fanica, care au votat de cate doua ori in sectiile 192 si 195 din Balasesti", a spus democratul Mircea Toader.
Astfel, au fost anuntati Viorel Balan - intrat in lupta pentru fotoliul de primar din Nicolae Balcescu, Gheorghe Stanciu (Gradina), Mihai Zelca (Pantelimon), Constantin Leancu (Targusor), Anca Belu (Mihail Kogalniceanu) si, bineinteles, posibilul viitor primar al orasului care a gazduit manifestarea:
De asemenea, Primaria Oltina va fi condusa de Gheorghe Chirciu (PNL), care a primit 858 voturi, Primaria Nicolae Balcescu de Viorel Balan (PDL), care a primit 1.320 voturi, Primaria Aliman de Gheorghe Topalu (PSD), cu 957 voturi, Primaria Pecineaga de Nicolae Stan, care a obtinut 851 de voturi, Primaria Cobadin de Cristian Telehoi (PSD), care a primit 2.378 voturi, Primaria Ciobanu de Ion Buciu (PSD), cu 1.172 voturi, Primaria Baneasa de Gelu Iordache (PSD) - fostul primar - care a obtinut 1.428 voturi, in vreme ce contracandidatul sau, Ion Marin (PNL) a primit 1.402 voturi.
Mircea Banias (fostul director al Administratiei Porturilor Maritime), Catalin Filisan - prim-vicepresedinti, Ioan Toanchina, Tudorel Grigoreanu, Adrian Creanga, Malina Dinu, Vicentius Petrescu, Dan Gheorghiu, Maria Stavrositu (secretar general), Daniel Neacsu, Cristian Zavariu, Adrian Alexandrescu, Dinu Oprean, Eleonora Gina, Valentin Zeicu (fost membru PC si fost director la Canalele Navigabile), Mihai Balan, Florin Sandru, Georgeta Dorneanu, Alexandru Maxim, Nicolae Ploscariu, Nicolae Tudoran, Marian Copaceanu - multi dintre acestia necunoscuti ori de la fostul PLD, adica acelasi lucru.
"Viceprimarul, Costel Balan, si-a dat demisia, motivul oficial fiind problemele de sanatate, dar eu nu cred. Saptamana trecuta in sedinta de consiliu a fost vacant postul si urmeaza sa fie propusa o alta persoana pentru functia in cauza.
In cea de-a doua zi a vizitei, Tadici va depune o coroana de flori la Medgidia, unde se afla Monumentul eroilor sarbi - spun autoritatile locale -, dupa care este asteptat sa viziteze Portul Constanta, unde va avea o serie de discutii cu oficialii locali, dupa cum ne-a declarat Ioan Balan, directorul APC.
Afirmatia este valabila si in cazul SC Shark SRL, cu incinta in Portul Constanta, actionarii societatii fiind Gheorghe Oancea, presedinte al Asociatiei Nationale a Scafandrilor si Salvamarilor Profesionisti si Gabriel Lucian Balan.
Dan Balan, Alexandra Ungureanu, Florin Chilian sau Anamaria Selis sunt doar cateva nume de la capitolul - muzica. La sectiunea vedete TV gasim nume precum Daniela Crudu, Teo Trandafir, Cristina Topescu sau Horia Brenciu.
Si nu este vorba doar despre abandonul deputatului Balan, ci si de intentia deschis asumata a altor vreo 5 parlamentari din partidul de guvernamant de a vota impotriva programului initiat de guvern.
Un grup de liberali s-a adunat in fata cabinetului membrului PDL Suceava, Ioan Balan. Protestatarii au incercat sa discute cu deputatul si sa-l convinga sa voteze motiunea, astfel incat pensiile si salariile sa nu fie reduse.
google-analytics.com